четвртак, 9. април 2009.

TURISTICKA ORGANIZACIJA BARA



TOB: „U SKLADU SA FINANSIJSKIM MOGUĆNOSTIMA“

Turistička organizacija Bar je počela intenzivnu promociju ponude po gradovima Srbije, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i Lokalnim turističkim organizacijama.

„U skladu sa finansijskim mogućnostima planirani su sajamski nastupi, medijske prezentacije i press konferencije, kako bi se neposrednim kontaktom i direktnim upoznavanjem predstavnika turističkih agencija, medija i individualaca sa cijenama u hotelima i privatnom smještaju, izletima, kulturno-zabavnim i sportskim manifestacijama koje upotpunjavaju turističku ponudu tokom ljeta, doprinijelo većem interesovanju gostiju sa ovog veoma važnog emitivnog tržišta za boravak na području barske opštine. Takođe će se pružati informacije o preduzetim aktivnostima na poboljšanju kvaliteta predstojeće turističke sezone”, kaže se u press materijalu TO Bar.

Prvi nastup je na Sajmu turizma u Nišu, gdje TO Bar prezentuje turističku ponudu na zajedničkom štandu sa TO Tivta. Za potrebe svih prezentacija distribuiraće se kompletan propagandni materijal, a pored novog kataloga sa kompletnom turističkom ponudom ovog područja, urađena je i turistička razglednica Bara i DVD slide show. Promotivna kampanja se nastavlja prezentacijama u Novom Sadu, Zrenjaninu, Subotici, Kraljevu i Čačku, a završava se sajamskim nastupom u Kragujevcu.



1 коментар:

Анониман је рекао...

TO BAR SAMO NAPRED...