четвртак, 14. мај 2009.

EUROSONG 2009


ANDREA NA “EUROSONGU”

Barska pjevačica Andrea Demirović sinoć je otvorila 54-ti “Eurosong”, koji se ove godine održava u Moskvi, ali nije uspjela da se plasira u finale, iako je po kladionicama bila jedan od favorita za visoki plasman.

Na veličanstvenoj sceni u Olimpijskom centru Demirović je otpjevavala pjesmu “Just Get Out of My Life” proslavljenog njemačkog evrovizijskog kompozitora Ralfa Zigela, u maniru njemačke disko muzike sedamdesetih. Djelovala je upečatljivo i samouvjereno na sceni.

Gledaoci iz 18 zemalja učesnica sinoćnjeg polufinala, te Engleske, Njemačke i Španije, uz stručni žiri odlučili su da u finalu 16. maja nastupe predstavnici nacionalnih televizija Turske, Švedske, Izraela, Portugala, Malte, Finske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Jermenije i Islanda. Treći put zaredom, predstavnici Radio televizije Crne Gore nijesu prošli u završnicu “Eurosonga”.

2 коментара:

Unknown је рекао...

Posli smo kao neki pobjednici,i na kraju nista...nije bila losa andrea, mozda nije ni najblja ali svakako je zasluzila da udje bar u drugi krug...cista namjestaljka...neka, neka...

Unknown је рекао...

Vala Jeco slazem se u potpunosti sa tobom...Bzv smo prosli, a kako se pricalo i kako smo otisli odavde mislili smo super je. uvjek je to tako kad covjek misli da je najbolji padne ka s kruske.Tako je i ova seljanka Andrea digla surlu pa nista od prolaza.