среда, 6. мај 2009.

OPEN DAYS U BARU

DANAS “T-MOBILE OPEN DAYS” U BARU

Opština Bar i Centar za efikasan razvoj visokog obrazovanja “CERVO” u saradnji sa Ministarstvom prosvete i nauke Crne Gore organizuju “Treći sajam visokog obrazovanja i stipendija – T-Mobile Open Days 2009”. Sajam će biti održan 6.maja u periodu od 11:00 do 17:00 časova u sportskoj sali Osnovne škole “Jugoslavija”. Otvaranju Sajma će prisustvovati predsjednica Skupštine opštine Branka Nikezić, sekretar Sekretarijata za društvene djelatnosti i opštu upravu Mr Boris Mijović, kao i predsjednik Centra za efikasan razvoj visokog obrazovanja Alen Nikezić.

Na sajmu će se predstaviti preko 50 izlagača. Veoma bitan segment Sajma je segment “Stipendija”, gdje će svoje programe stipendiranja i mobilnosti na štandovima predstaviti brojna diplomatska predstavništva i međunarodne organizacije. Na Sajmu će se predstaviti i svi Fakulteti koji djeluju na teritoriji Crne Gore, kao i programi sezonskog zapošljavanja za studente.

Opšti cilj projekta je vezan za povećanje nivoa visoko-obrazovanog kadra u Crnoj Gori i predstavljanje važnosti uloge stipendija i mobilnosti članova crnogorske akademske zajednice. Osnovni cilj projekta je da srednjoškolci, kao i svi zainteresovani za sticanje visokog obrazovanja dobiju priliku da se na neposredan način upoznaju sa programima crnogorskih fakulteta i mogudnostima stpendiranja koje se nude u Crnoj Gori.

3 коментара:

Nemanja је рекао...

sTVARNO MOJA PREPORUKA JE SVIMA DA POSJETE OPEN DAYS MOZDA NADJU NEKU INTERESANTNU PONUDU...

ana djuraskovic је рекао...

Samo ukucam ime tvog bloga i evo ti Ana sve informacije o Baru na jednom mjestu, jasne koncizne,azurne..NIje mi potreban ni Google ni Yahoo ni nista, Sanja sve to odradjuje besprekorno dobro. Svaka cast Sanja, molim te nastavi..

Unknown је рекао...

OPEN DAYS DAJE INTERESANTNE PONUDE.NIKAD NE PRESTAJE DA IZNENADJUJE. POSJETITE MOZDA STE BAS VI NA VELIKOM DOBITKU, NIKAD SE NE ZNA...