понедељак, 4. мај 2009.

Promocija pjesme u Baru


HARIS BABAIĆ PROMOVISAO PJESMU I SPOT

U petak je u restoranu “Samba” promovisan novi singl praćen spotom “Zbog nas” barskog muzičara Harisa Babaića. U prisustvu pedesetak kolega muzičara i prijatelja, Babaić je prikazao dopadljiv muzički broj odrađen po muzičkoj matrici Vlada Georgieva i atraktivan video-spot kojeg potpisuje video-produkcija “Bubulj”. Kadrovi su uglavnom snimani na jahti u barskom akvatoriju, u Starom gradu i na još nekoliko lokacija u opštini.

Autor muzike i teksta je Babaić, materijal je sniman u studiju “Waves”, a postprodukciju i miks je u Beogradu odradio Milić Dragović, koji se, pored lijepe Dženane Botonjić, i pojavljuje u spotu. Ovo je drugi Babaićev realizovani autorski projekat – prvi je bila “Himna Baru”.

“Obožavam Bar, i želio sam da spojim sopstvenu muziku i naš ambijent u skladnu cjelinu. Da se vidi u kakvoj ljepoti živimo”, rekao je za Barinfo Babaić, dodajući: “Imam još gotovih pjesama, tako da planiram da svaka dva-tri mjeseca izbacim po jednu pjesmu. Miješam stilove, nisam striktno vezan za jednu vrstu muzike, tako da će svi koji vole ono što radim biti iznenađeni u mjesecima koji dolaze”. Na opasku da postavka numere “izuzetno liči” na Vlada Georgieva, Babaić je u smijehu odgovorio: “I on i ja volimo Hulia Igleciasa i Erosa Ramazzottija, i obojica krademo od njih”.


1 коментар:

Nemanja је рекао...

MALI ODLICNO PJEVA SLUSAO SAM GA...SVAKA CAST...SAMO NEKA TAKO NASTAVI...DOBRO JE POCEO...